Română

Alexandru Tcachiuc este recunoscut ca „TOP CHEF 2025” de către Asociația Italiană a Bucătarilor

Proprietarul și bucătarul-șef al restaurantului Meat & Seafood by Alexandr Tkaciuk, situat la parterul centrului de afaceri Le Roi, a primit premiul TOP CHEF 2025 din partea Asociației Bucătarilor Italieni pe 22 aprilie, - informează Logos Press.
Timp de citire: 1 minut Author:
Link copiat
Alexandru Tcachiuc este recunoscut ca „TOP CHEF 2025” de către Asociația Italiană a Bucătarilor

În urma votului unui juriu prestigios din cadrul Adunării Generale a membrilor Associazione Cuochi Italiani, Alexandru Tcaciuc a fost recunoscut drept cel mai bun bucătar al ACI Moldova, o asociație profesională creată pentru a promova cultura gastronomică italiană și a dezvolta standardele de înaltă bucătărie în Republica Moldova. ACI Moldova organizează în mod regulat concursuri, cursuri de măiestrie și programe educaționale, sprijinind bucătarii în demersul lor de creștere profesională continuă.

Juriul a remarcat calitatea excepțională a muncii lui Alexandru Tcaciuc, angajamentul său față de excelență și inovația constantă în servirea preparatelor care combină cele mai bune tradiții ale bucătăriei italiene.

„Profesionalismul, pasiunea pentru afacere și angajamentul pentru excelență – acestea sunt calitățile care definesc succesul bucătarului. Scopul nostru este să susținem dezvoltarea culturii culinare de elită în Moldova, iar Alexandru Tcaciuc este un exemplu perfect al acestui parcurs”, a declarat Irina Ursu, PR Manager al ACI Moldova.

Restaurantul Meat & Seafood al lui Alexandru Tcaciuc a devenit în scurt timp unul dintre cele mai populare localuri gastronomice din capitală, oferind clienților preparate de înaltă clasă din carne premium și fructe de mare proaspete. Mediul de afaceri dezvoltat al centrului Le Roi, unde se află restaurantul, contribuie, de asemenea, la afluxul constant de clienți – atât gurmanzi moldoveni, cât și oaspeți din țară.

Acesta nu este primul premiu al lui Alexandru Tcaciuc. În 2013, el a devenit campion mondial la tehnica de gătit sushi, desfășurată în Japonia.


Реклама недоступна
De citit neapărat*

Întotdeauna apreciem feedback-ul dumneavoastră!

Citiți și asta
Casele de oaspeți și HoReCa au primit sprijin
Sport și turism
23 aprilie 2025
Casele de oaspeți și HoReCa au primit sprijin
Există mai puțini cercetători științifici în Moldova
Tehnologii și inovații
24 aprilie 2025
Există mai puțini cercetători științifici în Moldova
Termen limită pentru „Moldasig”
Investiții și piețe
23 aprilie 2025
Termen limită pentru „Moldasig”